VAN / MURADİYE - Bendimahi Kız Anadolu İmam hatip Lisesi

Ara

Okulumuz Öğretmenlerinden Bekir AKBAYIR ve Nejdet TAĞMAT başkanlığında Protokol ve Resmi yazışma kuralları ile ilgili seminer gerçekleştirildi.

Kas

Okulumuz Rehber Öğretmeni İrem AVCI tarafından Özel eğitim öğrencileri hakkında diğer öğrencilere seminer verilmiştir.

Kas

Rehber öğretmenimiz İrem AVCI başkanlığında bütün sınıf öğretmenlerinin katılımıyla her öğretmenin kendi sınıfında uygulaması gereken 'Yaşam Pencerem' adlı form hakkında bilgilendirme yapılmıştır.

Kas

Meslek dersi öğretmenleriöncülüğünde öğrencilerimiz tarafından Mevlid-i Nebi programı gerçekleştirilmiştir.

Kas

Sosyal etkinlikler ve özgün uygulama olarak Kasımın 2. Haftasında Sayın Cumhurbaşkanımızın başlattığı  1 Fidan 1 Nefes projesi kapsamında faliyette görevli okul öğretmenleri Burcu GÜLMEZ, Selahattin ALTIN, okul idaresi, okul öğretmenleri ve okulumuz öğrencileriyle beraber okulun bahçesine fidan dikimi gerçekleştirildi. Fidan dikimi konusunda doğayı çevreyi koruma konusunda öğrenciler bilgilendirildi.

Kas

Okul Müdür yardımcımız Emrah KAYAKESER'in katılımı ve Rehberlik Öğretmenimiz Ümran AVCI başkanlığında okulda yaşanan sorunlar ve bunların çözümüne yönelik öğretmenlerle görüş alışverişine gidilmiştir.

Kas

Okulumuz öğretmenlerinden Şule TAŞÇI(İngilizce Öğretmeni) ve Abdulbasit BARIŞ'ın(Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni) yürütücülüğünü yapmış oldukları ''Temizlik İmandan Gelir'' anlayışı ile hareket edilen çalışmamızda gönüllü öğrencilerimizle okulun çevresi temizlenmiş olup ''temiz çevre temiz insan'' anlayışı öğrencilerimize benimsetilmiştir.

Kas

Okulumuz Edebiyat Öğretmenlerinden Havva Nur Sevinç ÇİLOĞLU ve Türkçe Öğretmenlerimizden Yunus TAŞTAN  öncülüğünde okulumuzda bulunan öğrencilerimizin ders dışı zamanlarında da kitap okumaları için kütüphanemiz düzenlenmiştir.

May

Okulumuz Rehber Öğretmeni tarafından Öğrencilerin Sağlıklı gelişimlerini tamamlamak için sosyal ve psikolojik konularda öğrencilerle hem bireysel hem sınıf bazında seminerler verildi.

May

Okulumuz bahçesini öğrencilerimizle birlikte ağaçlandırma çalışması yaparak bahçemizi yeşil bir görünüme kazandırmaya çalıştık.

May

okulumuz Öğretmenleri ve Öğrencileri tarafından farkındalık oluşturmak ve öğrencilerin yaparak yaşayarak öğrenmeleri için okul bahçesinde çeşitli sebzeler ve meyveler dikilerek okulun hem bahçesinin yeşillenmesi hem de okulun kendi meyve ve sebzelerinin yetiştirilmesi sağlanmaya çalışıldı.

May

Okulumuz öğrencileri Ramazan Ayı boyunca Hem okul da Hemde Öğretmenlerimiz tarafından camiye götürülerek Ramazan ayının ve Orucun önemi hakkında dikkat çekilerek, Toplumumuzda ve Peygamberimiz Döneminde süre gelen Mukabele geleneğinin devam ettirilmesi ve öğrencilerimizden farkındalık yaratılmak istendi.